یکشنبه 31 اردیبهشت 1402
بازدید:
734
به گزارش مرکز گردشگری علمی ـ فرهنگی سازمان دانشجویان ایران، تعدادی از دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی در رشته های برق، مهندسی مکانیک و مهندسی مواد و متالوژی از موزه مردم شناسی و نیز کارخانه الکتروپردازش سبلان(واقع در شهرک صنعتی شماره 2 اردبیل)، در قالب هجدهمین دوره اردوی ایران مرز پرگهر در تاریخ 14 اسفند ماه 1401 بازدید کردند.
این بازدید با استقبال مدیر کارخانه و معاون فنی شرکت انجام و مراحل تولید برای دانشجویان تشریح و در پایان به سوالات و ابهامات ایشان پاسخ داده شد.
شرکت دانش بنیان الکترونیک پردازش سبلان به عنوان کارآفرین برتر در سالهای 1401 و 1398 انتخاب گردیده است.
الکترونیک پردازش سبلان EPS
طراحي و مونتاژ انواع بردهاي الكترونيكي
شرکت الکترونیک پردازش سبلان (سهامی خاص) در سال 1388 در زمینی به مساحت 5000 متر ربع در شهرك صنعتی 2 اردبیل تأسیس و با احداث سالن هاي AST و Clean Room مبادرت به نصب و راه اندازي ماشین آلات تمام اتوماتیک ، مونتاژ بردهاي الکترونیکی SMD و DIP با برند ثبت شده EPS نموده و با برنامه ریزي هاي صورت گرفته تحقیق و توسعه را یکی از اصلی ترین رکن توسعه شرکت تعریف و مبادرت به تولید قطعات الکترونیکی خاص خودرو نمود و با تلاش مهندسین و مدیران مجرب، موفق به خودکفایی تولید قطعات الکترونیکی هاي تک در صنعت خودرو گردید و قطعات پیشرفته و هاي تک را با بهترین کیفیت تولید و به مشتریان خود عرضه می نماید، این شرکت در جهت حفظ بازار و مشتریان و در جهت کنترل کیفیت اقلام تولیدي خود مبادرت به اخذ گواهینامه ي 9001:2015 ISO و گواهینامه ی IATF16949:2016 از شرکت IMQ ایتالیا نموده است. همچنین جذب و به کار گیري نخبگان استانی و کشوري در واحد تحقیق و توسعه شرکت از دستاوردهاي قابل ذکر شرکت می باشد.
- بر نامه نویسی انواع میکروکنترلر هاي 32 بیتی شرکت هاي NEC – NXP-Atmel-STFreescale و میکروپروسسورهاي شرکت Texas Instrument
- طراحی و پیاده سازي برد هاي 1 تا 16 لایه طبق استانداردهاي طراحی PCB )IPC)
- طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ توان بالا ( 1 تا 150 کیلو وات)
- توانایی مهندسی معکوس برد هاي چند لایه صنعتی، نظامی و ....
- طراحی انواع رله هاي چند کنتاکت با جریان هاي هجومی بالا و دماي کار بالا.
- طراحی و پیاده سازي شبکه هاي LIN(Lin- LLin-H)، Can، Modbus ، PROFIBUS
- طراحی سیستم هاي تشخیص موانع توسط سنورهاي امواج آکوستیک(سیستم تشخیص مانع براي خودرو)
- طراحی و پیاده سازي راه اندازهاي نرم براي موتورهاي DC. و آسنکرون توان بالا
- کلیه پرسنل موثر در کیفیت از نظر تحصیلات، آموزش، مهارت و تجربه بر اساس فرم استانداردهاي شغلی (F-093) گزینش شده و بر مبناي آن داراي شایستگی و صلاحیت مورد نیاز می باشند.
- کلیه قطعات ، مواد اولیه و نیم ساخته ، همچنین ابزار در هنگام ورود به شرکت بمنظور بررسی مطابقت با مشخصات لازم مطابق فرآیند بازرسی و آزمون مورد ارزیابی قرار گرفته و کنترل می شوند.
- کلیه ابزار آلات مطابق دستورالعمل ساخت و سرویس و نگهداري ابزار تولیدي بصورت مناسب تحت نظارت و کنترل و اندازه گیري قرار دارد.
- واحد کنترل کیفیت قبل از انجام مراحل بسته بندي محصولات را مورد ارزیابی قرار داده و پس از تائید اجازه بسته بندي و نصب برچسب را صادرمیکنند.
- شناسایی و ردیابی محصولات مطابق فرآیند ردیابی و شناسایی در کلیه موارد از مرحله ورود تا پایان عملیات انجام می گیرد.
- طراحی و مونتاژ انواع بردهاي الکترونیکی SMD و DIP ، نرم افزار، سخت افزار
- خودرویی ، لوازم خانگی ، تجهیزات پزشکی
- ساخت انواع دستگاه هاي تست و کنترلی بردهاي الکترونیکی
- طراحی ، مونتاژ و تست انواع بردهاي الکترونیکی
- ارائه خدمات آزمایشگاهی صنایع الکترونیک
- طراحی و ساخت کنتورهاي برق تکفاز و سه فاز دیجیتالی و کنتورهاي گاز دیجیتالی
- طراحی و پیاده سازي انواع بردهاي الکترونیکی صنایع لوازم خانگی ، پزشکی ، مخابراتی ،حفاظتی و امنیتی از نرم افزار تا سخت افزار
حمام ظهیرالاسلام (موزه مردم شناسی اردبیل)
یکی از حمامهای تاریخی شهر اردبیل است که قدمت آن به دوره حکومت ایلخانان باز میگردد. اما در دوره قاجار، حمام توسط شخصی به نام موتمنالرعایا خریداری شد، مرمت گردید و اتاقهایی به آن افزوده شد.
حمام ظهیرالاسلام که با نام حمام آقانقی اردبیل هم شناخته میشود مانند سایر حمامهای ایرانی با کفشکن و رختکن آغاز میشود. «سربینه» ظهیرالاسلام که به بخش ورودی حمام گفته میشود دارای گنبد است. همچنین خزینههای آب سرد و گرم، بخشهای دیگر این حمام را تشکیل میدهند.
نحوه آبرسانی همچون سایر حمامهای قدیمی به خاطر نبود لولهکشیهای رایج امروزی، با استفاده از لولههای سفالی انجام میگرفته است. آب خزینههای حمام از یکی رودهای اردبیل تامین شده که توسط لولههای سفالی به درون حمام هدایت و به همان شیوه از آن خارج میشده است. تمامی بخشها و همچنین فنآوریهای مورد استفاده در این حمام، امروزه در تالارهای موزه مردمشناسی اردبیل قابل مشاهده هستند.
با اینکه این حمام تاریخی حتی تا دوره پهلوی نیز کاربری خود را حفظ کرده بود، اما درنهایت در سال 1378 خورشیدی، توسط سازمان میراث فرهنگی خریداری و مرمت شد و از آن پس به عنوان موزه به حیات خود ادامه داد.
این موزه مردمشناسی به جهت نمایش آداب و رسوم، شکل پوشش و سبک زندگی مردم اردبیل، 33 مجسمه از جنس موم را در خود جای داده است. همچنین آثار و دست نوشتههای مربوط به هویت تاریخی و فرهنگی این منطقه در موزه مردمشناسی اردبیل قرار داده شده است تا علاوه بر تماشای ساختار یک حمام ایرانی، امکان آشنایی با فرهنگ مردم اردبیل را برای گردشگران و بازدیدکنندگان فراهم آورد.
موزه مردم شناسی اردبیل (حمام ظهیر الاسلام) در بلوار سعدی، در نزدیکی محله دروازه یا عالی قاپوی اردبیل، روبروی در ورودی بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی واقع شده است. موزهای که فرهنگ مردم اردبیل و همچنین سازه کهن حمام ایرانی را پیش چشم گردشگران به نمایش گذاشته است.