سه شنبه 14 شهریور 1402
بازدید:
719
به گزارش مرکز گردشگری علمی ـ فرهنگی سازمان دانشجویان ایران و به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان البرز و با همکاری انجمن علمی بیوتکنولوژی، در راستای پانزدهمین اردوی طرح ملی ایران مرز پرگهر، دانشجویان دانشگاه خوارزمی از مجتمع تولیدی تحقیقاتی سیناژن بازدید کردند.
ششمین بازدید علمی از سلسله بازدیدهای پانزدهمین طرح ملی «ایران مرز پرگهر» با بازدید ۴۰ تن از دانشجویان مقطع کارشناسی رشته بیوتکنولوژی دانشگاه خوارزمی از مجتمع تولیدی تحقیقاتی سیناژن برگزار شد.دانشجویان در این بازدید علمی از خط تولید پروتئینهای نوترکیب از سلولهای جانوری (همستر چینی)، سایت اتاق انیمیشن(نمایش روند تولید دارو با یک سیستم پیشرفته پروژکتور)، بخش تولید آنتی بادیهای مونوکلونال، قسمت فرمولاسیون و پرکنی و بخش ساخت دارو، بخش بسته بندی دارو و بخش کنترل کیفیت و تضمین کیفیت کارخانه را به همراه متخصصین هر بخش بازدید کردند.
گفتنی است به دلیل اینکه دانشگاه خوارزمی دارای یک مجوز برای بازدید در سال 98 بوده است. به ناچار دانشجویان دختر و پسر به صورت دو گروه جداگانه در این بازدید شرکت داشتند.
شرکت تحقیقاتی سیناژن:
شرکت سیناژن در سال ۱۳۷۳ با هدف تولید محصولات بیوتکنولوژی نوین تاسیس گردید. حرکتی که از همت و ایده ی چهار متخصص کوشا آغاز گردید به تولد بزرگترین تولید کننده محصولات بیوتکنولوژی پزشکی در منطقه منجر شد. فعالیت بر تحقیق و توسعه در حوزه بیوتکنولوژی به منظور تامین نیاز بازار منطقه ای اولویت اصلی سیناژن بود. آنزیم ها، معرف های بیولوژی مولکولی، کیت های تشخیصی PCR، اولین محصولات سیناژن بوده و بهره مندی از زیرساخت های تخصصی تکنولوژیک، شرکت سیناژن را بر آن داشت تا اقدام به تولید آنتی بادی های مونوکلونال تشخیصی گروه های خونی بنماید.
امروز سیناژن به توانایی ها و مهارتهای نوآورانه خود در مواجهه با چالش های روزانه می بالد. تلاش های ما با تمرکز بر توسعه محصولات بیوسیمیلار در زمینه بیماری های خود ایمنی، ام اس، ناباروری، اختلالات هورمونی مانند کمبود هورمون رشد، دیابت، پوکی استخوان، بیماری های کلیوی و سرطان، و همچنین ارائه خدمات
تحقیق و توسعه است. این شرکت در حال حاضر ۲۰% از حجم کل گردش مالی خود را به فعالیت های تحقیق و توسعه اختصاص داده است.
استراتژی سیناژن تبدیل شدن و حفظ خود به عنوان یک شرکت بیوتکنولوژی پیشرو در منطقه است. هدف ما استفاده از تخصص خود و شناسایی و کسب محصولات انتخاب شده از طریق استراتژی های مشارکتی در جهت ترویج توسعه پایدار سلامت انسان قرار گرفته است.
در حال حاضر سیناژن تولید محصولات بیوتکنولوژی دارویی خاص شامل سینووکس ( در حوزه بیماری ام-اس)، رسیژن ( در حوزه بیماری ام- اس)، سینومر (در حوزه بیماری ام- اس)، سینوتک (در حوزه بیماری ام- اس)، سینال – اف ( در حوزه بیماری ناباروری)، سینافکت ( در حوزه بیماری ناباروری)، سینوپار (در حوزه بیماری پوکی استخوان)، پگاژن ( در حوزه بیماری سرطان)، سیناپوئیتین ( درحوزه بیماری های کلیوی)، سینورا (در حوزه درمان بیماریهای خود ایمنی) ، سیناتروپین (در حوزه درمان بیماری کمبود هورمون رشد) و ملیتاید (در حوزه درمان بیماری دیابت نوع دو) را سبد محصولات خود داشته و در سال 97 از خروج یک میلیارد دلار ارز از کشور به منظور خرید نمونه خارجی این داروها جلوگیری نموده که کمک شایانی به اقتصاد کشور و قدرت خرید بیماران داخلی می باشد که کسب تندیس و گواهینامه رعایت از حقوق مصرف کنندگان از وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران، طی سالهای گذشته موید این نکته است.
از طرفی صادرات سیناژن به ارز آوری در طی سالهای 90 تا 97 منجر شده است که کسب تقدیرنامه صادرکننده نمونه کشور از سازمان صنعت، معدن و تجارت نشانگر تلاش سیناژن در زمینه بهبود صادرات غیر نفتی می باشد.
در کنار این موارد توجه به نوآوری و کیفیت سیناژن را در زمره شرکتهای مطرح در زمینه فناوری و نوآوری و همچنین کیفیت در سطح کشور قرار داده است که کسب نشان شایستگی یک ستاره طی سالهای 92 و 93 از جایزه ملی فناوری و نوآوری ایران همچنین تقدیرنامه اشتهار به کیفیت از چهارمین و پنجمین دوره جایزه ملی کیفیت غذا، دارو و بهداشت ایران سندی بر پیشگامی سیناژن در زمینه نوآوری و کیفیت است.
سیناژن در حال حاضر دارای پنج سایت تولیدی تحت عنوان "شرکت تحقیقاتی تولیدی سیناژن" بوده که تمامی آنها دارای گواهینامه GMP از اتحادیه اروپا می باشند. سایت های تولیدی در شهرک صنعتی سیمین دشت و دفتر مرکزی این شرکت نیز در تهران ، شهرک غرب واقع می باشد. در این پنج سایت بیش از 700 نفر مشغول به کار می باشند.