بازدید علمی دانشجویان دانشکده نفت دانشگاه هرمزگان از پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس
دوشنبه 10 دی 1403 بازدید: 127

به گزارش مرکز گردشگری علمی – فرهنگی سازمان دانشجویان ایران، این اردو به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد هرمزگان صورت گرفت.
اردوی فوق الذکر، امروز دوشنبه 10 دیماه 1403 ساعت 9 صبح با حضور تعدادی از دانشجویان رشته نفت دانشگاه هرمزگان و اساتید هیئت علمی این دانشگاه آغاز شد و همچنان ادامه دارد...
شرکت نفت ستاره خلیج فارس :
در سال 1385 با هدف طراحی، مدیریت، تامین منابع مالی، احداث، بهره برداری، تعمیر و نگه‌داری از پالایشگاه میعانات گازی به ثبت رسید. این پالایشگاه مدرن‌ترین پالایشگاه خاورمیانه است که با مساحتی حدود 730 هکتار در 25 کیلومتری غرب بندرعباس واقع شده است. تامین خوراک ستاره خلیج فارس توسط خط لوله ای به طول 388 کیلومتر و به قطر 36 اینچ صورت می‌پذیرد که این خط لوله با پیمایش استان‌های بوشهر، فارس و هرمزگان از مسیری صعب العبور می‌گذرد. ابرپالایشگاه ستاره خلیج فارس به منظور حفظ و استمرار عملیات برداشت گاز از میدان مشترک پارس جنوبی و کاهش آلاینده های زیست محیطی و تضمین خودکفایی کشور در تامین فراورده‌های استراتژیک انرژی مانند بنزین و نفت‌گاز ایجاد شده و فراوارده هایی همچنون گاز مایع، هیدروژن، گوگرد، سوخت جت و انواع حلال ها را تولید می‌کند. در سال رونق تولید و پس از افتتاح فاز سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس و تثبیت تولید 41 میلیون لیتر بنزین در روز، فرآیند افزایش ظرفیت آغاز شد و توان تولید بنزین این پالایشگاه به 47 میلیون لیتر در روز با استاندارد یورو 5 افزایش یافت که سهم این پالایشگاه در تامین بنزین کشور را به حدود 50 درصد می رساند. اینک با تصویب طرح «افزایش ظرفیت و رفع موانع تولید سه فاز موجود»، شاهد افزایش 120 هزار بشکه ای دریافت خوراک روزانه از 360 به 480 هزار بشکه میعانات گازی در روز خواهیم بود و این مساله نقشی اساسی در تامین خوراک پتروشیمی های کشور خواهد داشت.
ستاره خلیج فارس به عنوان بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان هم اکنون جایگاهی استراتژیک در توازن انرژی کشور و منطقه ایفا می‌کند و توانسته است ایران را از وارد کننده بنزین به صادرکننده بالقوه‌ این محصول استراتژیک تبدیل کند.

 
 
گالری تصاویر
01
02
03
مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2018 istta.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir , Graphic by Yousefi
logo-samandehi