بازدید دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس از پالایشگاه بندرعباس
یکشنبه 27 اردیبهشت 1394 بازدید: 3627

به گزارش روابط عمومی مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران (ISTTA)، دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس به همت جهاددانشگاهی واحد هرمزگان و در قالب دهمین دوره طرح ملی "ایران، مرز پرگهر" از شرکت پالایشگاه نفت بندرعباس به عنوان یک پروژه صنعتی که ساخته دست متخصصان داخلی است، بازدید کردند.
این بازدید با هدف ارتباط موثر دانشگاه و صنعت برگزار شد که طی آن دانشجویان ضمن آشنایی بیشتر با پروژه های ملی با طرح های پژوهشی این پالایشگاه نیز آشنا شدند.
در این اردو دانشجویان در مسابقات خاطره نویسی و گزارش نویسی به منظور توصیف بازدید از پالایشگاه، شرکت کردند و آثار برگزیده بعد از داوری اعلام نتایج خواهد شد.

پالایشگاه نفت بندرعباس
شركت پالايش نفت بندرعباس يكي از 9 شركت پالايشي كشور است كه در فضايي به وسعت تقريبي 700 هكتار در كرانه شمالي آبهاي خليج فارس و مجاورت شهر بندرعباس احداث و در سال 1376 مورد بهره برداري قرار گرفت . اين مجموعه به منظور تأمين بخشي از فرآورده هاي نفتي مورد نياز كشور و امكان صدور فرآورده هاي مازاد تاسيس شده است . ظرفيت اسمي پالايشگاه بندرعباس تاپايان تيرماه سال 1387 به ميزان  232 هزار بشكه در روز بوده است كه با تلاش نيروهاي متعهد و متخصص داخلي در مرداد 1387 به ظرفيت 320 هزار بشكه در روز رسيد. همچنين اين شركت در سال 1391 با اجراي موفقيت آميز طرح مبتكرانه، بدون سرمايه گذاري 30 هزار بشكه در روز خوراك پالايشگاه را افزايش داد و هم اكنون با ظرفيت 350 هزار بشكه در روز مشغول فعاليت است و خوراك آن شامل 300 هزار بشكه نفت خام سنگين و 30 هزار بشكه ميعانات گازي استحصالي از منابع گازي سرخون و 20 هزار بشكه نفت خام سبك جزيره هنگام است و بيشترين فرآورده هاي ميان تقطير را توليد مي كند.
در حال حاضر حدود 18درصد پالايش نفت خام داخل كشور و به تبع آن فرآورده هاي نفتي مورد نياز كشور در پالايشگاه بندرعباس توليد مي گردد.
در طراحي اين پالايشگاه كه با پيشرفته ترين فن آوري هاي روز جهان ساخته شده، رعايت اصول ايمني، پيشگيري از آلودگي محيط زيست، تقليل اتلاف انرژي و انعطاف پذيري عملياتي و توليد، مهمترين مواردي است كه مدنظر قرار گرفته است. شركت پالايش نفت بندرعباس طي دوران فعاليت خود با وجود نيروهاي متخصص و با تجربه و از سويي با انجام طرحهاي مختلف از جمله طرح مبتكرانه افزايش ظرفيت و رسيدن به ظرفيت 350 هزار بشكه در روز، به عنوان يك پديده فني و صنعتي دريچه جديد و مباركي را به روي استان هرمزگان گشود كه نام اين استان را در سبد توليد انرژي كشور پررنگتر گرداند.
 

مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2018 istta.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir , Graphic by Yousefi
logo-samandehi